Els Pellicer pinten per recollir fons per a la campanya 'Tot esborrat i ben controlat'


  • Comparteix:

Damià Calvet, segon per l'esquerra, amb els Pellicer

Damià Calvet, segon per l'esquerra, amb els Pellicer

La inauguració de la mostra pictòrica '154 anys de colors', a càrrec de Miquel Pellicer, la seva filla Susanna i la seva néta Xènia, ha servit per demostrar que l'art i la creativitat són un bon vehicle per recollir fons per a una causa solidària. Els beneficis de l'exposició serviran per combatre el càncer de cervell infantil en el marc de la investigació que l'Hospital Sant Joan de Déu ha iniciat per trobar tractament del Glioma Difús de Tronc (DIPG).

La mostra són 120 originals en què Miquel Pellicer presenta un recull de la seva obra digital; Susanna -tinenta d'alcalde de Ciutadania- exposa composicions colorides; i Xènia explora mescles poc habituals. Els tres han sumat els seus anys per donar títol a '156 anys de colors' i treballar plegats per a una causa solidària.

Família Pellicer

És per una bona causa i ens agrada/ Hem descobert que a tothom li agrada pintar/ L'ambient que has creat es presta a fer-ho


La inauguració a Estudi 34 també ha acollit la presentació del conte 'Retorn', escrit pel tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet,, un dels impulsors de la campanya, per recaptar fons per la lluita contra el DIPG.

Damià Calvet

L'exposició ha optat per tenir aquest rerefons solidari que ha captat l'atenció de molta gent. Estem molt agraïts.


Els artistes han convidat la ciutadania a fer una mandala gegant que se sortejarà entre tots els participants el 6 de novembre, dia de la cloenda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.