Natura i cultura es fusionen a partir de diumenge al 'Bosc literari' de la Serreta


  • Comparteix:

Ajuntament i veïns col·laboren en aquesta proposta

Ajuntament i veïns col·laboren en aquesta proposta

Els amants de la natura i de la literatura tenen una cita avui al Bosc Literari de la Serreta. Es tracta d'una iniciativa de l'associació de veïns del barri, amb el suport de l'Ajuntament, destinada a potenciar el coneixement d'aquest bosc semiurbà de la Floresta a partir d'un itinerari que inclou diferents històries i faules amagades entre els senders.

El 'Bosc Literari' compta amb un recorregut de poc més d'un quilòmetre, a través del qual els visitants aniran descobrint una quinzena de plafons amb faules o apòlegs. D'aquesta manera, es vol potenciar aquest espai natural situat al bell mig de la Floresta, i oferir a la vegada una ocasió immillorable per unir natura i cultura en un mateix espai.

Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé.

Àngels Solé

Sant Cugat és una ciutat privilegiada perquè natura i cultura tinguin oportunitats per trobar-se, i això als ciutadans ens agrada molt.


L'objectiu dels organitzadors és poder allargar el recorregut perquè pugui passar, en un futur, per espais com el Torrent de la Serreta, la Riera d'en Saladrigues o el parc de la Pineda. Amb aquesta voluntat, s'estan arranjant aquests trams i condicionant els accessos, i també podria posar-s'hi algun tipus de mobiliari urbà.

En l'apartat literari, també s'espera poder anar obrint els punts literaris a d'altres gèneres i que tant la Biblioteca com altres entitats s'adhereixin i col·laborin amb el projecte.

Recordem que la iniciativa del Bosc Literari va néixer fa tres anys de l'associació de veïns Serreta-Bosc d'en Saladrigues, amb la finalitat de recuperar i donar a conèixer aquest espai natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.