American Gospel Singers porta la música espiritual negra al Teatre Auditori


  • Comparteix:

El grup substitueix l'actuació de The Georgia Mass Choir

El grup substitueix l'actuació de The Georgia Mass Choir

El Teatre Auditori s'omplirà aquesta nit de música espiritual negra amb l'actuació del grup American Gospel Singers. El concert d'aquest conjunt, afincat a França, substituirà l'actuació inicialment prevista, a càrrec dels nordamericans The Georgia Mass Choir, que van anul·lar la seva gira per Europa després dels atemptats terroristes de l'11-M a Madrid.

En un escrit adreçat a la direcció del Teatre Auditori, la formació de gospel The Georgia Mass Choir, dels Estats Units, va comunicar la decisió de suspendre la seva gira europea, que els havia de portar a Itàlia, Alemanya, França i l'Estat espanyol, com a conseqüència dels atemptats de Madrid del passat 11 de març. El públic santcugatenc, per tant, no podrà gaudir de la música d'aquest reconegut conjunt de gospel nordamericà, que havia d'actuar demà a les 10 de la nit.

En substitució, però, el Teatre Auditori ha programat el mateix dia i a la mateixa hora un concert dels American Gospel Singers, un conjunt establert a França i que està compost per cantants afroamericans. Per a la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, el canvi de grup no repercutirà sobre la qualitat, ja que el substitut també és un grup de renom internacional.

Àngels Solé

Hem tingut la sort de trobar un conjunt igual de bo que el que estava programat inicialment.


L'espectacle, que compta amb la col·laboració de la Fundació Catalana Occident, s'inclou dins l'eix de la diversitat cultural del Fòrum de les Cultures 2004, en el marc dels actes que es realitzen a Sant Cugat com a municipi associat.

Tots aquells que hagin adquirit entrades per l'actuació, anul·lada, de The Georgia Mass Choir, podran fer servir els mateixos tiquets per assistir al concert dels American Gospel Singers, sense haver de realitzar cap canvi. La cita és aquest dissabte, a les 10 de la nit, al Teatre Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.