'Amazing' exhaureix les entrades al Teatre de Mira-sol amb màgia i humor


  • Comparteix:

L'espectacle 'Amazing' al Teatre de Mira-sol.

L'espectacle 'Amazing' al Teatre de Mira-sol.

L'espectacle de màgia 'Amazing', amb direcció del Mag Lari i interpretat per Melanie Cacho, ha omplert de gom a gom el Teatre de Mira-sol aquest diumenge. Ha estat una mostra de gran format que ha combinat l'il·lusionisme amb un humor àcid i feminista.



Amb un posat desenfadat, un ajudant eixelebrat i els colors com a fil conductor; Melanie ha encantat el públic familiar amb trucs d'il·lusionisme. L'espectacle ha combinat l'humor àcid amb un punt crític feminista, el tret diferencial de l'artista.

Melanie Cacho

Ens ha costat una mica fer l'espectacle perquè no és habitual veure una noia fent màgia. Llavors has de crear un producte molt diferent de la resta de mags per cridar l'atenció.


Números clàssics com el de la corda reconstruïble i els jocs de mans amb cartes, però amb un guió actualitzat, han donat forma a aquest muntatge que forma part de la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). Es tracta d'un espectacle de gran format amb molta participació, on han aparegut personatges insòlits. 'Amazing', que ha exhaurit les entrades al Teatre de Mira-sol, seguirà la seva gira per Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.