Les Macedònia porten al Teatre-Auditori 'El món és per als valents'


  • Comparteix:

Foto promocional del grup Macedònia / Foto: Teatre-Auditori

Foto promocional del grup Macedònia / Foto: Teatre-Auditori

La nova generació del grup infantil Macedònia porta aquest dissabte al Teatre-Auditori el seu últim disc, 'El món és per als valents'. És un treball que parla de l'esforç, l'amistat, l'amor i les discussions amb els pares a ritme de pop-rock i reggae. La cita, que forma part del programa 'Uaal·la' per gaudir en família, comença a les sis de la tarda i les entrades tenen un preu de 13 euros.

Paula Noguer, Maria Farrés, Carlota Busquets, Irene Carreras i Sara Roy són la tercera generació de fruites de Macedònia, el grup infantil que fa 10 anys que recorre el país amb cançons dinàmiques i educatives. La formació torna aquest dissabte a Sant Cugat, una cita que, com expliquen les 'fruites', els fa especial il·lusió per la bona relació que tenen amb l'equipament municipal.

Macedònia

Ens fa molta il·lusió preparar aquesta gira, perquè és un disc que porta molta valentia i molta il·lusió. Això és el que volem portar al Teatre-Auditori, un teatre que sempre ens ha tractat molt bé i on repetim sempre que podem.


'El món és per als valents' continua apostant pel pop-rock habitual de les noies, tot i que s'atreveix amb tocs de reggae i electrònica, com amb el single 'Dancing sandàlies'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.