Gemma Mengual i Marta Perelló guanyen el VII Concurs de Contes de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Els contes 'L'espelma', de Gemma Mengual, en la categoria de 1r i 2n d'ESO, i 'Un maniquí amb classe', de Marta Perelló, en la categoria de 3r i 4t d'ESO, han estat els guanyadors del setè concurs de contes de Ràdio Sant Cugat. El concurs de narrativa breu ha comptat amb la participació de 51 alumnes d'ESO de diferents IES i centres de secundària de la ciutat.

El primer premi de la categoria de 1r i 2n d'ESO ha estat pel conte 'L'espelma' de Gemma Mengual, de 1r d'ESO de l'escola Thau. 'Sempre he pensat...', d'Andreu Bufalluy, i 'Roba ben presumida', d'Arnau Cameron, han estat el segon i tercer premi respectivament.

Escoltem la guanyadora Gemma Mengual.

Gemma Mengual

El meu conte va d'un nen que és immortal, no té amics i sempre va sol. Un dia enganya una nena i l'acaba fent immortal.


Marta Perelló, amb el conte 'Un maniquí amb classe', de tercer d'ESO de l'IES Angeleta Ferrer, s'ha endut el primer premi de la categori B. Núria Querol amb la història 'Sempre he pensat' s'ha adjudicat el segon premi, i Elisabet Pascual amb 'L'Anja i el Sr. Westvanhof', l'accèsit.

La cap de programació de l'emissora local, Carme Reverte, ha valorat molt positivament l'edició d'enguany però també ha donat peu a una reflexió.

Carme Reverte

Estem molt contents, però l'edició d'enguany arriba en un moment en què hi ha saturació de convocatòries.


La tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha presidit un any més el jurat i ha estat l'encarregada de lliurar els premis als guanyadors.

Àngels Solé

Tots aquests concursos que promouen la lectura i l'ecriptura són molt positius.


Els guanyadors s'han fet públics el dia de Sant Jordi en un programa especial des de la Plaça d'Octavià. Els contes guanyadors es publicaran al Diari de Sant Cugat el divendres 4 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.