El Mag Lari captiva el Teatre-Auditori amb 'Ozom'


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

El Mag Lari ha demostrat aquest cap de setmana que està en estat de gràcia amb les tres representacions de l'espectacle 'Ozom' que ha fet a la ciutat. Amb una posada en escena titànica i un ritme trepidant, l'il·lusionista ha demostrat les dots actorals en un muntatge on la trama ha jugat un paper tan important com els trucs. El públic del Teatre-Auditori s'ha rendit a l'humor i als números de Lari i ha acabat ovacionant-lo dempeus.



'Ozom' és la transcripció fonètica de la paraula anglesa 'awesome' (meravellós). Amb aquest punt de partida, el Mag Lari ha construït un espectacle de grans dimensions on la música, les coreografies, el joc de llums i les dots interpretatives del mag han creat un còctel d'il·lusionisme per a grans i petits.

Demostrant una gran capacitat camaleònica, Lari ha fet de mestre de cerimònies i ha donat vida a quatre mags ben diferents: un hippy dels anys 70, un capellà, un vell il·lusionista retirat i un mag heavy-metal. Una multiplicitat de personatges que, com explica el mag, li dóna una gran llibertat creativa.

Mag Lari

A mi m'agrada fer màgia perquè puc fer el que em dóna la gana i amb aquest espectacle ho puc fer més que mai ja que em puc posar a la pell d'altres mags. L'il·lusionisme té aquest punt d'encant que la gent veu coses que no saben com passen però passen.


Durant més d'una hora i mitja, Lari ha presentat números de grans dimensions combinats amb jocs clàssics. Tot plegat, sense perdre el seu humor característic i mantenint la interacció constant amb el públic. La música, com és característic en les creacions del mag, ha jugat també un paper molt important. La vetllada s'ha anat construint al ritme que marcava una banda sonora eclèctica que ha viatjat de Queen a 'El Cant dels Ocells', passant per 'Du hast' i 'Chiquitita'.

L'escenografia ha estat també un dels punts forts de l'espectacle, amb unes columnes de vidre i ferro que s'han anat convertint en escenaris d'allò més diversos. Una creació de gran format que, com afirma Lari, és perfecta per a la caixa escènica del Teatre-Auditori.

Mag Lari

Sant Cugat és un dels millors teatres de Catalunya. És molt xulo venir aquí, també per la gent que hi treballa amb qui tenim una molt bona relació. Aquest espectacle és a mida per a aquest escenari i aquesta platea.


14 canvis de vestuari, cinc escenografies i 60 persones han estat necessàries per crear aquest espectacle d'il·lusió que ha captivat el públic santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.