La feina feta durant l'any al taller d'art l'Obrador ha quedat recollit a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

L'alcalde i Àngels Solé han volgut veure el resultat final.

L'alcalde i Àngels Solé han volgut veure el resultat final.

Els treballs que durant l'any s'han fet al taller d'art l'Obrador han quedat exposats a la Sala d'actes de la Casa de Cultura. Prop de 90 alumnes es reuneixen un dia per setmana per fer treballs de manualitats com ara macramé, pintura, vitralls o restauració de mobles antics.

El treball de tot un any ha quedat recollit a la Casa de Cultura. Les alumnes d'aquest taller - que porta 24 anys ensenyant a fer manualitats a la ciutat - s'han reunit per ensenyar a família, pares i amics la feina feta durant el curs.

Entre els assistents, l'alcalde i la tinent d'alcalde de Serveis Personals que han lloat la 'professionalitat' dels treballs. Lluís Recoder ha felicitat la feina feta durant tots aquests anys per l'Obrador i la possibilitat que ofereix a moltes dones de fer activitats i apendre durant el seu temps lliure:

Lluís Recoder

Ofereix la possibilitat a les dones que potser ara, crescuts els fills tenen més temps lliure, de fer coses que abans no tenien temps. Elles són les primeres sorpreses pel resultat.


Les alumnes han explicat que les classes s'han convertit en un temps 'per desconectar' de la rutina diària i alhora en un espai de trobada i convivència entre les pròpies participants:

Alumnes del taller

A més d'aprendre, ens trobem i ens ho passem bé. A més, a a banda, fem sortides. És molt enriquidor, estem satisfetes.


El taller d'art l'Obrador porta 24 anys dedicat a la tasca lectiva i s'ha anunciat que de cara l'any vinent es vol fer una celebració especial per commemorar les 'noces d'argent'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.