El Casal d'Avis de Valldoreix acull una exposició de Miquel Pellicer


  • Comparteix:

Fragment del cartell de l'exposició

Fragment del cartell de l'exposició

Les portades creades per l'artista Miquell Pellicer per a 'L'informatiu', la revista del Casal d'Avis de Valldoreix, protagonitzen l'exposició que acull el centre de la gent gran de l'EMD. La mostra s'inaugura avui a dos quarts de set de la tarda i es podrà visitar fins al 13 de maig.

La publicació va néixer el 2002 per iniciativa de Pere Bordes. El disseny gràfic i les il·lustracions es van encarregar a Miquel Pellicer, que recorda amb satisfacció els seus anys a la revista. Pellicer explica les dificultats inicials per imprimir-la.

Miquel Pellicer

Ara s'imprimeix a una impremta però al principi ho fèiem amb una fotocopiadora molt antiga. Pàgina per pàgina es doblegava, s'enganxava i es grapava amb una grapadora que gairebé havies de donar-li cops amb un martell.


Les cobertes de la revista intenten representar les notícies i esdeveniments del casal. La majoria han estat dibuixades i pintades per Miquel Pellicer, però algunes són fotografies, antics gravats o obres d'autors anònims que Pellicer ha anat trobant. Aquesta exposició és una selecció de les portades dibuixades a llapis i pintades amb diverses tècniques.

La mostra coincideix amb la publicació del número 172 de 'L'informatiu' i homenatja tots els voluntaris que han col·laborat amb la revista.

Aquesta és la quinzena exposició que acull el Casal d'Avis de Valldoreix. La mostra està oberta de dilluns a divendres, de sis a vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.