Eduard Fernández parla de 'Panorama des del pont' avui a la Biblioteca Central


  • Comparteix:

Eduard Fernández protagonitza aquest muntatge d'Arthur Miller / Foto: Teatre-Auditori

Eduard Fernández protagonitza aquest muntatge d'Arthur Miller / Foto: Teatre-Auditori

L'actor Eduard Fernández parla aquest dilluns del muntatge 'Panorama des del pont' en una xerrada a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. L'obra, que arriba divendres al Teatre-Auditori, és una de les obres cabdals del dramaturg americà Arthur Miller i parla sobre la immigració europea a Nova York a principis de segle. L'activitat comença a dos quarts de vuit del vespre i l'entrada és gratuïta.

'Panorama des del pont' és una història d'amor, obsessió i venjança que tracta el drama de la immigració il·legal a la Nova York dels anys 50, amb el pont de Brooklyn com a teló de fons. L'obra explica la història d'Eddie Carbone, interpretat per Eduard Fernández, un honrat treballador portuari d’origen italià encegat per la passió que sent per la seva neboda a qui va acollir amb la seva dona quan va quedar òrfena. L'estabilitat de la família es veu interrompuda quan arriben dos cosins italians i un d'ells comença a festejar amb la noia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.