El Cicle de Cinema de la Filmoteca proposa avui 'El Rey de La Habana' d'Agustí Villaronga


  • Comparteix:

Un moment de la pel·lícula

Un moment de la pel·lícula

El Cicle de Cinema de la Filmoteca proposa aquest dilluns el film 'El Rey de La Habana' dirigida pel mallorquí Agustí Villaronga. La pel·lícula, guardonada amb quatre Premis Gaudí (muntatge, música original, fotografia i vestuari), es projectarà a les vuit del vespre a Cinesa. El preu de l'entrada és de quatre euros i de tres, per als menors de 25 anys.

Basada en la novel·la amb el mateix nom de Pedro Juan Gutiérrez, 'El Rey de La Habana' situa l'espectador a la Cuba dels anys 90. Després d'escapar-se d'un correccional, en Reinaldo busca sobreviure als carrer de l'Havana. Esperança, desencant, ron, bon humor i, sobretot, gana, l'acompanyaran en la seva aventura pel centre de l'Havana.

Un dia coneix la Magda, una supervivent com ell, i entre tots dos sorgeix una història d'amor impossible i tràgica marcada pel sexe i la tendresa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.