'Don Giovanni', 'Carmen' i 'Manon Lescaut' arriben la temporada vinent al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Madama Butterfly ha estat l'última òpera de la temporada febrer-maig del Teatre-Auditori / Foto: localpres

Madama Butterfly ha estat l'última òpera de la temporada febrer-maig del Teatre-Auditori / Foto: localpres

L'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell portarà al Teatre-Auditori els muntatges 'Don Giovanni', 'Manon Lescaut' i 'Carmen' la temporada 2016-2017. D'aquesta manera, l'entitat consolida l'aposta per clàssics del gènere en la seva programació. La temporada d'òpera a l'equipament municipal ha acabat aquest divendres amb 'Madama Butterfly' i totes les entrades exhaurides.

11 de novembre - 'Don Giovanni'
El primer muntatge que arribarà a la ciutat serà el clàssic de Mozart 'Don Giovanni'. Es tracta d'una de les obres mestres del compositor austríac i forma part de l'anomenada trilogia Da Ponte, juntament amb 'Così fan tutte' i 'Les noces de Fígaro'. L'òpera retrata de manera irònica el mite de Don Joan i conté algunes de les àries més conegudes de la història del gènere.

10 de març - 'Manon Lescaut'
'Manon Lescaut' va ser el primer gran èxit del compositor Giacomo Puccini. Amb llibret de Luigi Illica i Marco Praga, l'obra està basada en la novel·la 'Manon Lescaut' de l'abat Prévost i explica una tràgica història d'amor.

12 de miag - 'Carmen'
La darrera producció que vindrà a Sant Cugat serà el clàssic de Bizet 'Carmen'. Estrenada el 1875, l'òpera és l'obra mestra del compositor i ofereix un retrat profund sobre la gelosia. La història es desenvolupa a l'Andalusia del 1820 i està protagonitzada per la gitana Carmen, el seu gelós amant Don José, la pagesa Micaela i el torero Escamillo.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.