'Alicia a través del espejo', única estrena de la cartellera a Sant Cugat


  • Comparteix:

Johnny Depp i Mia Wasikowska protagonitzen el film

Johnny Depp i Mia Wasikowska protagonitzen el film

'Alícia a través del espejo' és l'única estrena d'aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. James Bobin ('El tour de los Muppets' i 'Los Muppets') pren el relleu a Tim Burton en la direcció d'aquesta seqüela d''Alicia en el País de las Maravillas' basada en la novel·la 'A través del mirall i allò que l'Alícia hi va trobar' de Lewis Carroll. El film, que manté Linda Woolverton ('Maléfica' i 'El Rey León') com a guionista, ha costat 170 milions de dòlars.

ESCOLTA-HO

Quan l'Alicia desperta al País de les Meravelles, descobreix que haurà de viatjar a través d'aquest món màgic per intentar canviar el passat amb l'ajuda d'un enigmàtic artefacte conegut com la cronosfera, tot amb la finalitat de rescatar el seu amic el Barreter Boig. Només així podrà detenir al malvat Temps abans que es compleixi el termini marcat pel rellotge i el País de les Meravelles es converteixi en un món estèril i sense vida. Per si fos poc, també estarà a la seva mà frenar els malvats plans de la Reina Vermella, amb la qual es tornarà a veure les cares en un nou enfrontament.

Mia Wasikowska ('La cumbre escarlata', 'Maps To The Stars' i 'Sólo los amantes sobreviven') encapçala el repartiment amb Johnny Depp ('Black Mass. Estrictamente criminal', 'El llanero solitario' i 'Enemigos públicos') i Helena Bonham Carter ('Cenicienta', 'Sufragistas' i 'El discurso del rey'), a més d'Anne Hathaway ('El becario' i 'Interstellar') com la Reina Blanca i Stephen Fry ('El Hobbit: La batalla de los cinco ejércitos' i 'Tristram Shandy: a cock and a bull story') que posa veu al Gat de Cheshire.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.