El film 'Summer Camp', rodat a Can Monmany, arriba avui a la gran pantalla


  • Comparteix:

Detall del cartell de la pel·lícula, amb Can Monmany

Detall del cartell de la pel·lícula, amb Can Monmany

La pel·lícula 'Summer Camp', rodada a Can Monmany, arriba aquest divendres als cinemes. Alberto Marini debuta a la direcció amb aquest film apadrinat per Jaume Balagueró ('Mientras duermes' i '[REC]'). Marini era conegut, fins ara, pel guió de 'Mientras duermes' i 'El desconocido'. El llargmetratge, que es va projectar per primera vegada a Catalunya al Festival de Sitges 2015, es pot veure als cinemes Girona de Barcelona.

La pel·lícula explica la història de quatre joves nord-americans que s'apunten com a monitors d'un campament d'estiu a Europa amb l'objectiu de divertir-se i experimentar noves experiències. Arriben al campament mentalitzats, perquè saben que hauran de suportar nits en blanc, nens trapelles i altres incomoditats com insectes. Això sí, no estan preparats per a una estranya infecció que causa fúria extrema, i que desencadenarà una espiral de terror i bogeria. Comença aleshores una carrera a contrarellotge per subsistir i poder salvar la vida.

El film està protagonitzat per Diego Boneta ('Scream Queens'), Jocelin Donahue ('Knight of Cups'), Maiara Walsh ('Marvel - Agentes de S.H.I.E.L.D.') i el model i actor Andrés Velencoso ('Fin').




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.