Can Quitèria es converteix avui en l'epicentre del swing


  • Comparteix:

Una ballada de swing a la plaça de Can Quitèria

Una ballada de swing a la plaça de Can Quitèria

La plaça de Can Quitèria es converteix aquest dissabte en la Plaça del Swing. Classes de dansa i concerts ocuparan entre les sis de la tarda i les tres de la matinada aquest espai a ritme de swing. Una sessió oberta per aprendre a ballar 'lindy hop' donarà el tret de sortida de la jornada, que acabarà amb música enllaunada per fer ballar tots els participants.

Les classes continuaran a les set de la tarda amb una sessió oberta de 'jazzsteps'. A dos quarts de nou del vespre, Octavi Coronado Swingtet prendrà el relleu a ritme de swing.

A dos quarts d'onze de la nit, es podrà gaudir de les actuacions de dansa amb The Blues Shakers i Electrosisters. La música continuarà sonant a les onze amb el concert de The Hot Swing Machine. A la una de la matinada, s'acabaran les actuacions en directe, que deixaran pas a la música enllaunada fins a les tres de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.