Sanjosex i el duet Solà i Estella posen el punt final al Festival Vincles aquest vespre


  • Comparteix:

Cartell del concert dels dos artistes / Foto: Web de l'Ajuntament

Cartell del concert dels dos artistes / Foto: Web de l'Ajuntament

El Festival Vincles acaba aquest divendres amb les actuacions de Sanjosex i el duet Solà & Estella. La cita és a les deu del vespre al Celler Modernista. La nit estarà protagonitzada per l'electricitat del quart disc de Sanjosex, 'Festival', i el folk americà del duet.

Sanjosex és el projecte musical de Carles Sanjosé. 'Festival' es va publicar l'abril del 2014 i és un àlbum que, segons l'autor, és més directe, vital i pop però transcendent.

Les dues veus i les dues guitarres del santcugatenc Albert Solà i Sergi Estella s'uneixen per oferir versions en acústic on predomina el folk americà. El dos músics tenen un llarg recorregut en el panorama musical: Solà, amb 22 anys, ja té dos discos en solitari i Sergi Estella va guanyar el concurs per a grups emergents Sona 9 amb Empty Cage el 2013 i ara està treballant en el seu primer àlbum.

Vincles uneix grans noms de la música d'autor catalana amb artistes emergents santcugatencs. El festival ja ha posat a l'escenari Sara Pi amb Carmen Pendones, la combinació de Pantaleó i Joan Miquel Oliver i Gemma Humet amb Alba Llibre.

Les entrades tenen un cost de 15 euros i es poden comprar de forma anticipada al web de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP), a l'Oficina de Turisme i, una hora abans del concert al mateix Celler. La iniciativa oferirà servei de bar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.