Arrenca el tercer dia de 'Ceràmica. Art i Vida' amb tallers i actuacions


  • Comparteix:

Presentació de les jornades / Foto: Localpres

Presentació de les jornades / Foto: Localpres

La 9a edició de les Jornades de Patrimoni Viu continuen aquest dissabte amb activitats de ceràmica per als més petits, una instal·lació urbana col·lectiva amb 'performance' i un taller inclusiu. La iniciativa proposa fins aquest diumenge activitats per acostar la ceràmica a tothom.

La plaça de l'Om acollirà a dos quarts d'onze el taller familiar 'Fem firetes i jocs de terrissa!' a càrrec de la companyia Joc l'Anònima. Mitja hora més tard, Anna Roca farà una sessió de contes infantils al museu del Monestir, on també es projectarà la pel·lícula xinesa 'Shifu' i que presentarà la seva directora, Tan Hongyu. També al matí, al Celler Modernista, Daniel Caselles començarà a crear una gerra enorme de ceràmica, un procés que s'allargarà tot el dia i que s'acompanyarà del ritme de música electrònica 'chill-out'.

A les cinc de la tarda, DTerra ha organitzat 'Linka't', una instal·lació de gran format que s'anirà creant amb l'ajuda del públic situada a la Rambla del Celler. A la mateixa hora, a Pou d'Art, l'activitat 'Interpretem l'escultura' proposa als interessats reproduir una escultura sense veure-la. Mitja hora més tard, la ceramista invident Teresa Legarreta ofereix el taller inclusiu 'Sent el fang!' al Museu del Monestir. L'artista convida els participants a experimentar la textura del material en la foscor mentre creen una peça sense veure-hi.

La 'performance' de Fang i Fetge 'Trastorns' posarà punt final a la jornada amb una actuació al voltant de la instal·lació 'Linka't' a dos quarts de deu del vespre a la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.