La biblioteca de Mira-sol es vol convertir en un centre cultural de referència


  • Comparteix:

La nova biblioteca de Sant Cugat, que estarà ubicada a l'edifici Mira-sol Centre, triplicarà la superfície de l'actual Biblioteca del Mil·lenari. La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha explicat que el projecte executiu ja està enllestit i ara estan a l'espera de la licitació. Les obres començaran durant el proper mandat.

La nova biblioteca tindrà diferents sales de lectura, de préstec i d'estudis. A més, disposarà d'una cafeteria i una sala d'exposicions. Tot això estarà en un espai tres vegades més gran que l'actual biblioteca municipal.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha avançat al magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora alguns dels espais que tindrà el nou equipament.

Àngels Solé

Tindrà sala de lectures, de préstecs, d'estudis, una sala gran d'exposicons, hi ha una cafeteria. És un equipament d'aquells que ens faran sentir orgullosos.


L'equipament, ubicat al costat de l'estació dels FGC de Mira-sol, tindrà una superfície total construïda de 4.700 metres quadrats, i 1.700 metres quadrats més d'espai lliure, entre patis interiors exclusius i perímetre verd.

La inversió inical de l'obra és de 7'7 milions d'euros i la durada aproximada dels treballs de construcció és d'un any i mig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.