Virgínia Martínez posa veu a l'espectacle 'Close to Liza'


  • Comparteix:

Liza Minelli va complir 70 anys l'any passat

Liza Minelli va complir 70 anys l'any passat

L'actriu i cantant Virgínia Martínez puja des d'aquest dilluns a l'escenari d'El Maldà de Barcelona per interpretar les cançons de l'espectacle 'Close to Liza'. La proposta, amb direcció artística de Xavi Casan i direcció musical de Dani Campos, és un recital en clau de cabaret que ret homenatge a Liza Minelli, que l'any passat va fer 70 anys. 'Close to Liza' farà funcions fins al 27 de gener.

L'espectacle fa un recorregut pels moments clau de la trajectòria de l'artista, filla de Judy Garland i Vincent Minelli. Amb una instrumentació minimalista, que compta amb el piano de Dani Campos, 'Close to Liza' descobreix anècdotes de la vida personal de la cantant a partir de les cançons de la mateixa Minelli.

Virgínia Martínez, cantant de la desapareguda banda La Porta dels Somnis, torna a implicar-se en un projecte amb la música com a protagonista. Martínez va participar en el musicals 'Germans de sang', pel qual va estar nominada al Premi Butaca. Liza Minelli va protagonitzar el 1972 el mític film 'Cabaret', amb què va guanyar l'Oscar a la millor actriu. L'actriu, vista també a 'New York, New York' i 'Arthur', és de les poques artistes que ha assolit un premi Óscar, Emmy, Grammy i Tony.

Les funcions del xou, de 80 minuts de durada i en català, són a les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.