L'Ateneu, els Bastoners i els Diables celebren el Dia de l'Associacionisme Cultural amb activitats gratuïtes


  • Comparteix:

Els bastoners ompliran els jardins del Monestir amb assajos oberts durant la tarda / Foto: Localpres

Els bastoners ompliran els jardins del Monestir amb assajos oberts durant la tarda / Foto: Localpres

L'Ateneu Santcugatenc, els Bastoners de La Unió i els Diables de Sant Cugat organitzen aquest divendres diverses activitats gratuïtes i obertes a tothom per celebrar el Dia de l'Associacionisme Cultural. La jornada, de les dotze del migdia fins a dos quarts de deu del vespre, inclou una mostra de la Coral dels Joves Jubilats de l'Ateneu, tallers de malabars i assajos oberts de la colla de bastoners.

La Coral dels Joves Jubilats de l’Ateneu dóna el tret de sortida amb una audició al pati de l'equipament a les dotze del migdia. A partir de les cinc de la tarda, els Diables també visiten l'Ateneu per oferir un taller de malabars, gratuït i obert a la participació de tothom. D'altra banda, als jardins del Monestir, concretament davant la Casa de Cultura, els Bastoners faran assajos oberts dels diferents grups entre dos quarts de sis i dos quarts de deu del vespre.

El director de projectes de l'Ateneu Santcugatenc, Toni Ramon, explica l'objectiu de la jornada.

Toni Ramon

Volem aprofitar el ressò d'aquest dia de l'associacionisme per donar-nos a conèixer. Que la gent pugui venir, sumar-s'hi i provar el que fem.


Fa tres anys, la Generalitat va declarar el 4 de juny Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC) amb l'objectiu de posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català. La data rememora el 4 de juny de 1864, quan va començar el quart Festival Euterpe, sota la direcció general de Josep Anselm Clavé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.