Richard Gere arriba avui a la gran pantalla amb 'Norman, el hombre que lo conseguía todo'


  • Comparteix:

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb tres films. Cinesa estrena 'Mil coses que faria per tu', una comèdia d'embolics amb un rerefons sentimental i detectivesc. Yelmo proposa dos films: 'Norman, el hombre que lo conseguía todo', amb Richard Gere, film que va inaugurar el BCN Film Fest, i el drama dirigit per Terry George, 'La promesa'.

'Mil coses que faria per tu'
El film explica com la Mònica (Iris Lezcano) decideix trencar la seva relació amb en Dani (Peter Vives) després que aquest perdi un rellotge de luxe que li ha regalat la seva parella i ell faci l'impossible per recuperar-lo seguint els consells d'un amic, l'Elías (Peyu), aficionat a la psicologia. El que havia de ser una estratègia fàcil de portar a terme esdevindrà una història plena d'embolics que inclouran policia, mafiosos i un lladre de segona fila, tot amb bones descàrregues de surrealisme i humor.

La pel·lícula, dirigida per Dídac Cervera és una producció de la companyia catalana Alhena Production en coproducció amb la valenciana Dacsa Produccions i la francesa Papaye. Té la producció associada de TV3, amb la participació de TVE i amb el suport de l'ICEC, l'ICAA i Culturarts.



'Norman, el hombre que lo conseguía todo'
Richard Gere es posa a la pell de Norman, un home de negocis que es fa amic d'un jove polític en un moment baix i solitari de la seva vida. Tres anys després, quan el polític arriba a convertir-se en un líder mundial, la vida de Norman canvia per complet.



'La promesa'
La història se situa als anys 20 en la caiguda de l'imperi otomà. Michael, un brillant estudiant de medicina, la bella Ana i Chris, un prestigiós periodista americà, formen un triangle amorós mentre tot s'enfonsa al seu voltant.

Christian Bale, Oscar Isaac, Charlotte Le Bon, James Cromwell, Jean Reno i Shohreh Aghdashloo encapçalen el repartiment del film.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.