La 3a edició del StQ. Black tanca amb 'èxit de participació'


  • Comparteix:

El St Q Black ha finalitzat aquest diumenge. / Foto: St Q Black

El St Q Black ha finalitzat aquest diumenge. / Foto: St Q Black

El festival de música negra StQ. Black ha tancat aquest diumenge la tercera edició amb 'un èxit de participació', segons l'organització. Els concerts més concorreguts han estat sobretot els d'aquest cap de setmana, amb grups com Cool Claxon, Groove Connection, Nación Funk, i Jubany & Coronado. Una altra de les activitats que millor han funcionat han estat les xerrades i els monogràfics que han acompanyat els caps de cartell tota l'edició, com per exemple l'acte sobre el Northern Soul a Cal Temerari. En total, enguany el StQ. Black ha ofert més d'una desena d'activitats i ja compta amb 200 socis.

Per tot plegat, un dels organitzadors del festival, Ricky Undersounds, s'ha mostrat molt satisfet d'aquest edició, especialment de com ha funcionat l'últim cap de setmana.

Ricky Undersounds

Va començar una mica fluix, però després s'ha anat animant. L'últim cap de setmana ha estat tot ple i estem molt contents.


De cara a l'any vinent l'organització del StQ. Black es planteja mantenir el format del festival i sobretot potenciar les activitats que no siguin de pagament, ja que han estat les que més públic han congregat. A més, un altre dels aspectes a millorar, segons Ricky Undersounds, és la presència a les xarxes socials i augmentar l'equip humà que fa possible el festival.

Ricky Undersounds

Volem més presència a les xarxes socials i un equip humà més gran. La veritat és que hem fet molt curt amb els quatre que som.


El StQ. Black va començar l'11 de maig i s'ha repartit per diferents espais de la ciutat com, per exemple, el Casino de la Floresta, El Siglo i el Teatre-Auditori, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.