La Fundació Victoria de los Ángeles trasllada la seu de Sant Cugat a Barcelona


  • Comparteix:

L'escola de música ha acollit diverses activitats sobre la soprano / Foto: Localpres

L'escola de música ha acollit diverses activitats sobre la soprano / Foto: Localpres

La Fundació Victoria de los Ángeles deixa el Conservatori de Sant Cugat per instal·lar-se a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB). La presidenta de la fundació, Helena Mora, ha explicat a Cugat.cat que el canvi respon a un motiu 'natural', ja que la soprano va néixer i viure en aquest edifici, i perquè no ha estat possible un nou acord amb l'Ajuntament.

Des del seu naixement, ara fa 10 anys, la Fundació Victoria de los Ángeles ha estat ubicada al Conservatori i Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Ara ha signat un conveni de col·laboració amb la UB per instal·lar la seu a l'edifici històric, que va ser la llar de la soprano internacional fins als 25 anys, com ha explicat Mora.

Helena Mora

Aquesta era la casa de Victòria dels Àngels, on va néixer, viure i va ser investida 'honoris causa'. Era una bona oportunitat en un moment en què la fundació està desenvolupant moltes activitats.


La intenció de la fundació encarregada de la difusió del llegat de la cantant i de formar noves generacions de músics és mantenir el vincle amb Sant Cugat.

Helena Mora

No ens volem desvincular de Sant Cugat. Segurament hi haurà una delegació de la fundació al Conservatori i la intenció és fer activitats.


De moment, la fundació estarà present al Festival Castell de Perelada amb un concert el 4 d'agost protagonitzat per Ainhoa Arteta i l'Orquestra Victoria de los Ángeles, per al qual ja s'han exhaurit les entrades. A més, l'entitat ja prepara la 5a edició del Festival Life Victoria, que oferirà 14 concerts i diverses activitats entre el 20 de setembre i el 30 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.