L'abstracció de Quim Viñolas arriba aquest dijous a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

La mostra es titula'Obra actual' i s'emmarca dins el cicle 'Artistes de Sant Cugat'

La mostra es titula'Obra actual' i s'emmarca dins el cicle 'Artistes de Sant Cugat'

L'obra més recent de l'artista santcugatenc Quim Viñolas podrà veure's, a partir d'aquest dijous, a la Casa de Cultura. Sota el títol 'Obra Actual', la mostra presenta 19 quadres i 2 escultures totalment abstractes. L'exposició s'emmarca dins el cicle 'Artistes de Sant Cugat' que promou l'Ajuntament.

Un univers propi i singular és el que podran veure totes aquelles persones que, a partir d'aquest dijous, s'acostin a la Casa de Cultura a veure l'exposició 'Obra actual' de Quim Viñolas.

I és que si alguna cosa caracteritza les creacions d'aquest santcugatenc és l'abstracció, ja sigui en el dibuix, la pintura o l'escultura. Així ho ha explicat ell mateix, que ha assegurat que tot i ser difícil d'entendre, la seva obra no deixa ningú indiferent.

Quim Vinyoles

Aquests quadres tenen en comú que hi ha una persona que pinta i que es buida per dintre i s'expressa plàsticament. Però no hi ha una idea concebuda.


La mostra recull un total de 19 pintures fetes sobre fusta i sobre paper, i també dues escultures, i s'emmarca dins el cicle d'exposicions 'Artistes de Sant Cugat' que ha començat aquesta primavera el consistori. L'objectiu d'aquesta iniciativa és dedicar una atenció especial als artistes locals i a la seva obra més recent per tal d'acostar-los als públic.

El cicle va començar amb una exposició de Joan Tortosa, i continua ara amb un altre artista consagrat i molt compromès amb l'art del segle XX. Escoltem la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé.

Àngels Solé

És un artista dels més grans de lanostra ciutat i que des delsseus inicis va ser una persona molt compromesa amb l'art del segle XX.


L'exposició 'Obra actual' de Quim Viñolas podrà veure's a la Casa de Cultura des d'aquest dijous, 9 de setembre, fins el proper 15 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.