La XCCP porta 80 propostes en la programació de setembre a gener


  • Comparteix:

Els Pastorets tornaran a estar presents a la programació del XCCP d'enguany / Foto: Localpres

Els Pastorets tornaran a estar presents a la programació del XCCP d'enguany / Foto: Localpres

Arts visuals, conferències i art conceptual són algunes de les novetats que presenta aquest any la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). El catàleg d'activitats proposa més de 80 activitats, d'entre les quals un 85% són d'entrada gratuïta i una gran majoria amb segell santcugatenc.

La nova temporada del XCCP es va inaugurar la setmana passada amb 'Angry Inuk' en el cicle del documental del mes, i amb el primer dels concerts del Cicle del MUT amb Juan de Diego & Abel Boquera.

El total de propostes ofertes pel catàleg fins al 26 de gener deixaran activitats per a tots els gustos: música, dansa, teatre, art visual, audiovisuals, conferències i exposicions.

Una de les novetats d'aquest any és la presència d'exposicions i activitats d'art visual al Centre d'Art Maristany, que acollirà des de projeccions fins a exposicions i conferències sobre la disciplina. El 15% de la programació és de pagament amb un preu que oscil·la entre els tres i els 10 euros.

La programació cultural de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents és a càrrec de l'Ajuntament i rep el suport de Sorea i la col·laboració de Cugat.cat i el setmanari 'TOT Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.