La 4a edició del festival Creatus Dominus creix en participació


  • Comparteix:

La 4a edició del contrafestival de disseny i creativitat Creatus Dominus ha augmentat la participació respecte a l'any anterior. Centenars de dissenyadors i il·lustradors s'han aplegat al voltant de la Casa de Cultura aquest divendres i dissabte per mostrar les seves creacions, compartir opinions i fer contactes. El festival d'enguany ha tingut una vintena d'activitats i com a temàtica principal l'intercanvi d'experiències frustrants com a exercici d'aprenentatge.

Una de les coodirectores del Creatus Dominus, Gal·la Termes, considera que en el món del disseny és molt important posar en valor els errors amb l'objectiu de millorar.

Gal·la Termes

El que volem dir és que per molt que fracassis no s'acaba el món. Tot això et nutreix i et serveix per seguir endavant.


Pels dissenyadors i il·lustradors assistents, el Creatus Dominus representa una proposta molt interessant per donar-se a conèixer i aprendre.

Assistents Creatus

Trobo molt interessant que hi hagi el tema de l'error perquè cometre errors ajuda a aprendre. / En ser un festival gratuït, vénen moltes persones i això et permet fer contactes i donar-te a conèixer.


El festival Creatus Dominus va néixer el 2014 per demostrar la importància del disseny i la creativitat a la societat actual i reforçar el caràcter creatiu de Sant Cugat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.