Clara Peya capbussa la Sala Escenari del Teatre-Auditori en l'espectacle 'Oceanes'


  • Comparteix:

La pianista Clara Peya ha retut homenatge aquest dijous al Teatre-Auditori a les dones importants de la seva vida amb 'Oceanes'. Es tracta d'un espectacle on la compositora s'inspira en l'aigua com un element que 'calma, neteja i purifica, que flueix i canalitza les emocions'. Peya s'ha acompanyat a l'escenari per la veu de Sandra Sangiao, el contrabaix del santcugatenc Vic Moliner, la percussió de Didak Fernández i la guitarra i els efectes electrònics de Panxii Badii.

El concert ha tingut lloc amb el públic i l'escenografia a sobre del mateix escenari de l'equipament santcugatenc. Un format reduït amb el qual la intèrpret admet sentir-se còmoda.

Clara Peya

M'agraden més els concerts petits i íntims que els grans. És el que acostumo a fer. Crec que el missatge arriba millor i la energia se sent més.


És la segona vegada que Clara Peya actua a Sant Cugat aquest any, després que aquest estiu toqués al Cicle de Concerts Castell de Canals de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.