L'espectacle 'Les dones de Frank' de Mone Teruel i Mònica Pérez arriba avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Les actrius de l'espectacle / Foto: Web del Teatre-Auditori

Les actrius de l'espectacle / Foto: Web del Teatre-Auditori

L'espectacle musical 'Les dones de Frank' de Mone Teruel i Mònica Pérez arriba aquest diumenge a la Carpa Cabaret del Teatre-Auditori. L'obra està dedicada a Frank Sinatra amb cançons, anècdotes i històries, tot en clau d'humor. La proposta començarà a les set de la tarda, amb una durada prevista d'una hora i 15 minuts, i per un preu de 10 euros, les entrades de grada, i de 20 euros les de taula.

L'homenatge a Sinatra reuneix les veus de Marian Barahona, Susana Ribalta, Txell Sust i Mone Teruel, que ha remarcat que el xou també és un tribut al fenomen fan.

Mone Teruel

Fem un homenatge a les fans perquè el fenomen fan va començar amb Frank Sinatra.


L'espectacle situa l'espectador davant la Cris, la Marina, la Jou i la Carla que recorden moments viscuts juntes i amb la Nona, una dona que els descobreix que, en la seva joventut als Estats Units va ser una Bobby-Soxer. La Nona les convidarà a fer un viatge per la vida de Frank Sinatra a través de les seves companyes, altres fans que, com ella, van viure la seva joventut, seguint, donant suport i estimant incondicionalment el seu ídol.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.