'L'aventura de l'autoedició', la taula rodona que proposa avui El Celler de Llibres


  • Comparteix:

L'acte se celebrarà a la llibreria El Celler de Llibres / Foto: Pàgina de Facebook

L'acte se celebrarà a la llibreria El Celler de Llibres / Foto: Pàgina de Facebook

La llibreria El Celler de Llibres proposa aquest dimecres 'L'aventura de l'autoedició'. L'acte serà una taula rodona amb quatre escriptores, Tamara Marín, Jone Miren Asteniza i les santcugatenques, Anna Casamitjana i Irene García, que compartiran l'experiència de l'autoedició de les seves obres. La xerrada serà a les vuit del vespre i és oberta a tothom.

Les autores donaran a conèixer l'èxit o el fracàs personal de les autoedicions i dels costos que ha suposat dur a terme aquests procés. El Celler de Llibres ha escollit la intervenció de quatre escriptores per donar veu a les dones que busquen un lloc en el món literari i editorial, dominat principalment per homes. El llibreter Pablo Giménez ha explicat que, a més, l'acte servirà per animar tots aquells que volen escriure un llibre i que no s'hi atreveixen.

Pablo Giménez

Qualsevol persona a qui agradaria escriure un llibre li pot semblar molt interessant l'experiència de gent que no només l'ha escrit, sinó que s'han atrevit a fer un pas més i posar-lo a les llibreries.


Giménez ha afegit que també és una oportunitat de donar a conèixer, d'augmentar 'la part literària de la ciutat' i de crear referents per motivar a altres autors en potència perquè comencin a escriure i a autoeditar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.