'Muñeca de Porcelana' arriba avui a la ciutat amb José Sacristán


  • Comparteix:

L'obra està protagonitzada per José Sacristán amb Javier Godino / Foto: Tasantcugat.cat

L'obra està protagonitzada per José Sacristán amb Javier Godino / Foto: Tasantcugat.cat

El Teatre-Auditori acull aquest divendres l'obra de David Mamet 'Muñeca de Porcelana' protagonitzada per José Sacristán. El text és una reflexió sobre el poder i les conseqüències que pot generar sobre la vida de les persones. La funció començarà a les nou de la nit i té un preu general d'entrada de 28 euros.

'Muñeca de porcelana' s'endinsa en les relacions entre empresaris i polítics, de les portes giratòries i de com es comuniquen el poder i la política. La trama comença quan un milionari decideix comprar-li un avió a la seva jove promesa com a regal de boda. Durant l'últim dia en què treballarà a l'oficina instrueix a un deixeble que dirigirà els seus negocis des de la distància, però just abans de sortir rep una trucada que canviarà per complet el rumb de les coses.

El productor de l'obra, Jacinto Bravo de Vicente, ha valorat l'actuació de José Sacristán i el text de Mamet que 'posa el poder de cap per avall'.

Jacino Bravo

José Sacristán està formidable i esplèndid, el que fa és una classe magistral. Després el text de David Mamet posa el poder de cap per avall.


És la primera vegada que una companyia produeix 'Muñeca de Porcelana', després que s'interpretés a Broadway i estigués protagonitzada per Al Pacino en el 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.