El Gall de Carnaval posa el punt final a la festa amb el retorn de la vara de poder a la ciutat


  • Comparteix:

El Gall de Carnaval ha posat punt final aquest dimecres a la gresca i ha tornat al cimbori del Monestir per vetllar Sant Cugat fins l'any vinent. L'acte, que ha reunit una trentena de persones, serveix com a cloenda dels set dies de festa de Carnaval i és moment per fer balanç, que la Comissió de Carnaval considera molt positiu. Això sí, l'entitat manté l'objectiu que ja es va marcar l'any passat, implicar més al públic adult, de cara a l'edició del 2019.

L'acte ha començat amb el retorn de la vara de poder a l'Ajuntament, on cap autoritat l'ha recollit, abans d'emprendre una lenta processó per la Rambla del Celler i els carrers del Carme i Santiago Rusiñol fins a la llotgeta del Monestir, des d'on s'ha acomiadat amb una salutació als presents per tornar al cimbori.

El membre de la Comissió de Carnaval Marc Sabaté ha fet balanç després de l'acte i ha assegurat que estan molt satisfets amb la participació.

Marc Sabaté

Hem estat molt contents amb la majoria d'actes, volem anar-los consolidant, que tots siguin com les Gitanes.


La trentena d'assistents que han acompanyat el Gall han valorat la festa, que cadascun ha viscut de manera diferent.

Assistents

Tenim un nen de tres mesos i un altre de 21 i hem viscut el carnaval diürn. / He vist les Gitanetes i m'ho he passat molt bé, vaig anar disfressada de carta de l'Alícia. / El dijous vaig veure l'entrada del Carnaval i el diumenge les Gitanetes. / Després de Gitanetes hi havia Giovenetes i vaig ballar també.


Des que el Gall va baixar del cimbori, els ciutadans han pogut participar en un Ball de Gitanes multitudinari, a la rua de comparses i el carnaval infantil, entre d'altres activitats.

Una sardinada popular al parc de Ramon Barnils ha tancat l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.