Fragments de Platero i La Moños obriran la 11a Mostra de Teatre de Valldoreix


  • Comparteix:

L'onzena Mostra de Teatre de Valldoreix arrenca el proper 16 d'octubre amb 'Teatre Breu 04', de la companyia valldoreixenca Espiral. L'objectiu és fer reflexionar al públic amb temes d'actualitat i gaudir de les adaptacions d'obres reconegudes. La Mostra s'allargarà fins mitjans de novembre amb un seguit d'obres de diferents autors i temàtiques.

Teatre Espiral inaugura l'onzena Mostra de Teatre de Valldoreix amb dues obres que s'emmarquen dins el muntatge 'Teatre Breu 04'. Com ja és habitual, per això, aquesta iniciativa està oberta a diferents grups amateurs i des de mitjans d'octubre fins mitjans de novembre passaran per la mostra Set de Teatre, Aga Teatre, Gatu i el grup valldoreixenc Teatre Espiral.

La directora de la companyia Teatre Espiral, Trini Escrihuela, fa un recorregut per la programació d'aquesta 11a edició de la Mostra.

Trini Escrihuela

La Mostra comença amb fragments de Platero i La Moños. També hi ha altres ofertes de grups de fora com Aga teatre o Gatu.


Amb les diferents actuacions es pretén fer reflexionar al públic tant amb temes d'actualitat com a les adaptacions d'obres reconegudes. Un dels plats forts serà 'El naixement de la Borbona', inclòs al teatre breu del grup Espiral. Aquest monòleg d'Isabel Clara i Simó, que ja s'havia presentat a Sant Cugat, és una de les actuacions més destacades per a la directora de Teatre Espiral, Trini Escrihuela.

Trini Escrihuela

Isabel Clara Simó tracta el tema de la dona amb molta duresa. El personatge acaba sent víctima d'aquesta societat i la seva duresa contra la dona


La Mostra clourà a càrrec de la Companyia Espiral amb 'Jurat Popular', una adaptació de la pel·lícula '12 hombres sin piedad' i reflexiona sobre la vida i la mort a partir d'un jurat composat per 7 dones i 5 homes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.