'Barcelona 1714', amb música enregistrada al Teatre-Auditori, ja té 'teaser'


  • Comparteix:

Bernat Quintana i Alba Brunet protagonitzen el film / Foto: Barcelona1714.cat

Bernat Quintana i Alba Brunet protagonitzen el film / Foto: Barcelona1714.cat

'Barcelona 1714', una producció catalana que situa l'acció al setge a la capital catalana fa més de 300 anys, ha donat a conèixer un tast del que s'hi podrà veure amb la presentació d'un 'teaser'. Es tracta d'una pel·lícula dirigida per Anna Maria Bofarull i amb música enregistrada al Teatre-Auditori que s'ha finançat a través d'una campanya de micromecenatge a Verkami que encara està oberta. 'Barcelona 1714', que s'estrenarà l'1 d'octubre d'enguany, compta amb les actuacions d'Alba Brunet i Bernat Quintana com a protagonistes i de Juanjo Puigcorbé i Àlex Casanovas, entre d'altres, al repartiment.

El film es va rodar entre 2013 i 2014 i combina actors gravats en platós de cinema amb pantalla verda i que s'està desenvolupant a Colòmbia amb la supervisió de la companyia catalana Free Your Post. De fet, al capdavant de la postproducció hi ha Rafael Galdó, que ha treballat a projectes com 'Blancaneus', 'Balada triste de trompeta', 'Toro', 'La llum d'Elna' i la sèrie de TVC 'Merlí'. Un dels coproductors de la pel·lícula, el santcugatenc Joan Ramon Armadàs, ha destacat la innovació que suposa per al cinema nacional aplicar aquesta tècnica.

Joan Ramon Armadàs

La pel·lícula planteja una innovació molt gran al cinema català. Estem molt acostumats a veure-ho a super produccions americanes, però aquí no ho hem vist mai.


Completen el repartiment de 'Barcelona 1714' Miquel Sitjar, Francesc Garrido, Txe Arana i Mercè Rovira. Al film també hi han col·laborat, amb aparicions especials, l'actor Toni Albà, el cantant d'Els Pets, Lluís Gavaldà, i els periodistes Elisabet Carnicé i Raquel Sans. La pel·lícula està produïda per KaBoGa i té un pressupost d'1,6 milions d'euros, cofinançats entre la campanya de micromecenatge i la inversió del sou per part de l'equip tècnic i artístic.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.