Enric Castellanos es fa amb el primer premi del XV Concurs de pintura ràpida Francesc Cabanas


  • Comparteix:

Tots els participants infantils s'han endut un obsequi per participar

Tots els participants infantils s'han endut un obsequi per participar

Enric Castellanos ha estat el guanyador de la quinzena edició del Concurs de pintura ràpida Francesc Cabanas Alibau, que s'ha celebrat aquest cap de setmana amb la participació d'uns 90 pintors. El guanyador s'ha endut un xec de 1.200 euros, en una edició en la que, un cop més, ha fallat la participació juvenil.

Els carrers de la nostra ciutat han acollit aquest diumenge la quinzena edició del 'Concurs de pintura ràpida Francesc Cabanas' que ha guanyat Enric Castellanos. Castellanos s'ha endut com a premi 1.200 euros i dos llibres, un sobre la nostra ciutat i un altre sobre Francesc Cabanas.

La tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha estat l'encarregada de lliurar els guardons, i ha valorat de forma positiva aquesta iniciativa, que permet que l'art s'obri al carrer.

Àngels Solé

Penso que un concurs de pintura ràpida el que té de positiu és que obrim l'art al carrer i la gent ho viu de forma més divertida.


En aquesta edició han participat 89 artistes, 29 d'ells de fora de la ciutat, i la gran majoria en la categoria d'adults. És per això que Solé ha lamentat que el públic juvenil, que té una categoria pròpia, no s'animi a participar.

Àngels Solé

M'agradaria que hi hagués més participació infantil i jovenil. Però bé, per la propera edició ho terballarem més.


El santcugatenc Gerard de Pablo s'ha endut el premi en la categoria Local, Francesc Puell en Aquarel·la, i Eduard Vivas en categoria Amateur. També hi ha hagut guardons per a les categories infantil i juvenil, i un premi al millor cartell, que ha anat a mans de Jorge Pastor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.