61 parelles d'adults i 33 d'infantils ballaran el Paga-li Joan a la Festa Mejor

En total seran 188 participants


  • Comparteix:

El Paga-li , Joan es farà després del seguici i la missa

El Paga-li , Joan es farà després del seguici i la missa

El tradicional ball de Festa Major Paga-li Joan tindrà enguany 61 parelles de balladors adults i 33 d'infantils. Un total de 188 participants que es citaran als jardins de L'Hort de l'Abat a dos quarts de vuit de la tarda, després del seguici de Sant Pere i la missa. Com sempre, els Gegants participen al ball amb la novetat que, per primera vegada en 31 anys, una dona serà la portadora de la Marieta. L'assaig general serà el 27 de juny.

La membre de la comissió del Paga-li Joan Laura Fernández ha destacat que els participants han respost molt bé a tots els assajos.

Laura Fernández

Als assajos està venint força gent. Al de nens vénen moltíssim i l'altre dia, al de grans, també hi havia molta gent. Estàn responent molt bé.


A dues setmanes pel tret de sortida de la Festa Major, als balladors només els queden cincs assajos abans de lluir-se als jardins de L'Hort de l'Abat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.