L'espectacle 'Dinamita al teatre', de Tricicle, omple de rialles el Teatre Auditori


  • Comparteix:

El muntatge és una adaptació teatral del programa de televisió

El muntatge és una adaptació teatral del programa de televisió

Èxit de públic a la representació de 'Dinamita al teatre', la producció del Tricicle, que s'ha pogut veure aquest dissabte al Teatre Auditori. L'espectacle ha condensat en noranta minuts els millors 'gags' de la popular sèrie de televisió, adaptats ara al teatre.

Més de 700 persones han pogut gaudir, dissabte a la nit, dels millors esquetxos de la popular sèrie de televisió "Dinamita" de la companyia El Tricicle. Els gags, tot i ser molt diversos entre ells, mantenen un fil intern que els dóna continuïtat.

Paco Mir ha explicat l'objectiu de l'espectacle "Dinamita al teatre".

Paco Mir

És una fòrmula d'humor molt ràpid, que si no t'agrada un sketch t'agradarà el següent, amb uns actors i uns guions que han estat molt bé. És un humor de coses quotidianes, amb espais que no sortien a la televisió


Els cinc intèrprets de "Dinamita al teatre" s'han manifestat molt satisfets amb les reaccions del públic santcugatenc. Ho explica un dels seus actors, Toni González.

Toni González

M'ha semblat un públic molt exigent, perquè suposo que és un públic acostumat a anar al teatre. M'agraden els públics exigents


"Dinamita al teatre" ha estat de gira aquest estiu per nombroses poblacions catalanes i a partir del mes de novembre estarà al Teatre Victòria de Barcelona, i sempre ha aconseguit grans èxits de públic. Carlos Heredia, actor de l'espectacle, s'ha referit d'aquesta manera al Teatre Auditori de Sant Cugat.

Carlos Heredia

Hem estat molt a gust. Els tècnics ens ha dit que les condicions eren ideals. Tan de bo tots els llocs fossin així. A més, el públic ha respòs molt bé


El Tricicle prepara en aquests moments 25 + 25, un macro-espectacle que tindrà lloc al Palau Sant Jordi en motiu del 25è aniversari de la companyia teatral el 3 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.