La companyia La Sargantana omple el Teatre Auditori d'històries fantàstiques per als més petits


  • Comparteix:

La programació de la Xarxa ha portat a Sant Cugat el muntatge 'La botiga encantada'

La programació de la Xarxa ha portat a Sant Cugat el muntatge 'La botiga encantada'

Aquest diumenge al matí l'Auditori ha acollit l'espectacle infantil 'La botiga encantada', a càrrec de la companyia Teatre la Sargantana. El públic que ha omplert la sala ha estat principalment familiar, i és que nens i pares han pogut disfrutar d'històries fantàstques d'arreu del món.

L'espectacle que la companyia Teatre la Sargantana ha portat aquest diumenge al migdia a l'Auditori ha tingut una bona acollida de públic. Tant els grans com els petits han disfrutat amb els diferents contes d'arreu del món que al llarg d'un hora han pogut escoltar. Pels pares és a més, una bona manera d'acostar els fills al teatre per primer cop.

Espectadors

És un espectacle interessant, en la línia dels que es fan en aquest teatre. Han fet dues cançons que han engrescat els nens. Eren tres històries amb xinesos i russos.


El proper espectacle infantil arribarà al Teatre Auditori el proper 24 de novembre amb l'obra Papirus, de la Companyia Xirriquiteula Teatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.