T'agrada ballar? Per Festa Major participa i mou-te entre les propostes!

T'apropem propostes que et faran desenganxar els peus de terra


  • Comparteix:

Si t'agrada el flamenc trobaràs propostes per a tu

Si t'agrada el flamenc trobaràs propostes per a tu

La Festa Major de Sant Cugat arriba aquest dijous amb quatre dies intensos d'activitats relacionades amb el ball i la dansa. Els diversos espais de la ciutat han pensat en propostes per a tot tipus de públic. De la tradició a les danses contemporànies, passant per diversos estils i gèneres. El gruix de les propostes es trobaran a la Plaça de la Dansa (plaça de Can Quitèria) i la Caseta del Centro Popular Andaluz (carrer de Josefina Mascareñas).

DIJOUS
A dos quarts de nou del vespre, els amants del flamenc trobaran una exhibició a càrrec dels grups de ball de l'Associació Ball Flamenc Sant Cugat, a la plaça del Coll. Una hora més tard, la Caseta del Centro Popular Andaluz (CPA) obre portes amb el tradicional 'tablao' perquè puguis talonejar ben a gust. L'espai d'Arrel (plaça d'Octavià), per la seva banda, acollirà un taller de Ball de bot, una dansa tradicional de les Balears. L'activitat l'ha organitzat l'Ateneu a les nou del vespre.

Obertura de la caseta del CPA | 21.30 - Josefina Mascareñas.
CPA

Divendres
Les danses urbanes arriben a la plaça de la Dansa (plaça de Can Quitèria) a dos quarts de set de la tarda. Els grups de ball de l'Escola Sant Cugat i Big Brain faran una exhibició de hip-hop. A dos quarts d'onze de la nit, 'Aurora' ens descobrirà el resultat de fusionar el flamenc i el jazz. Serà a l'espai Food&Fun (Parc Central).

Exhibició hip-hop dels grups de ball de l'Escola Sant Cugat i Big Brain | 19.00 - Parc Central.
HIP-HOP

DISSABTE
L'Entitat Sardanista de Sant Cugat porta la tradició a l'espai d'Arrel (plaça d'Octavià). A dos quarts de sis de la tarda és l'hora de posar-se les espardenyes i formar part d'una de les rotllanes. La música anirà a càrrec de la Cobla Mediterrània. De set de la tarda a tres de la matinada la Plaça del Swing (plaça de Can Quitèria) proposa una programació pensada per aprendre a ballar swing. A tres quarts de vuit de la tarda hi haurà una classe oberta a càrrec de Jazzsteps i dos quarts de deu comença el concert dels Barcelona Street Parade per posar en pràctica tot el que s'ha après.

Classe oberta de swing i concert | 19.45 - Plaça de Can Quitèria
swing

Danses d'arreu del món
La festa seguirà amb la rua de balls tradicionals bolivians. Si vols conèixer la música i els passos de les danses del país llatinoamericà no et perdis la cercavila que han organitzat el Grup de balls tradicionals Caporales Bolivia-Sant Cugat , Fraternidad Morenada Sant Cugat i Fraternidad Morenada Central Residentes Sant Cugat. L'activitat començarà a dos quarts de vuit del vespre a la plaça de Lluís Millet i acabarà una hora més tard al parc de la Pollancreda. Per conèixer altres balls del món apropa't a l'espai d'Arreu (plaça de l'alcalde Magí Bartralot) a partir de dos quarts de deu del vespre.

I per als més nostàlgics...
A partir de les onze de la nit comença la nit de ball amb l'Orquestra Guateque. Els millors hits dels seixanta i setanta sonaran a la plaça del Coll.

DIUMENGE
Avis i àvies de Sant Cugat, tenen una cita al Casal d'avis de la Gent Gran a dos quarts de cinc de la tarda. Allà us espera el Duo Montal per fer-los ballar de valent.
I per acabar, de set a dos quarts de deu del vespre els balls de l'Índia de l'Associació Nataranja i les danses al carrer dels alumnes de la Sant Cugat Dance Academy tancaran quatre dies de festa a la plaça de Can Quitèria.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.