La biblioteca Miquel Batllori i el Leonardo treballaran les competències en recerca dels alumnes


  • Comparteix:

Personal de la biblioteca formarà els alumnes en recerca bibliogràfica i eines digitals / Foto: Biblioteca de Volpelleres

Personal de la biblioteca formarà els alumnes en recerca bibliogràfica i eines digitals / Foto: Biblioteca de Volpelleres

La biblioteca Miquel Batllori i l'institut Leonardo da Vinci s'uneixen per millorar les competències en recerca de l'alumnat. Durant els mesos de maig i juny, els estudiants participaran en tallers sobre tècniques de recerca bibliogràfica i competències digitals de cara a la realització dels treballs de recerca. El projecte forma part de la tercera fase de la inciativa 'ISC2 BiblioLab d'innovació social i ciència ciutadana' que coordina la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb el Centre de Visió per Computador (CVC-UAB).

El Leonardo a la XXV Trobada de Corals
El Leonardo també és protagonista perquè la seva la coral participarà a la XXV Trobada de Corals de Secundària, que té lloc a Cervera. El cor de l'institut actuarà aquest dijous a les deu del matí al Gran Teatre de la Passió de la capital de la Segarra per interpretar temes com 'Heal the world', de Michael Jackson i 'Quan tot s'enlaira', de Txarango. Entre els temes que conformen el repertori també hi ha 'Els Segadors' i 'El cant de la trobada'. Tot plegat amb l'acompanyament musical de l'Orquestra del Conservatori de música de Cervera i el de Lleida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.