L'Esbart impregna la Festa Major de dansa i agitació amb un nou espectacle, 'M'agradi o no'

L'acte també ha servit per acomiadar l'encarregada de la direcció del cos de dansa, Laia Martínez, que finalitza una etapa de nou anys


  • Comparteix:

L'Esbart Sant Cugat impregna de dansa i agitació la Festa Major de Sant Cugat amb un nou espectacle, 'M'agradi o no', que recull la feina de tota la temporada amb una forta càrrega emotiva. L'entitat ha mostrat a la Plaça de l'Om, a l'Espai Arrel, una representació amb música pròpia i en directe, a càrrec de Ferran Martínez, el director musical, i també amb una mirada d'empoderament de la dona a través de la llegenda d'Orfeu, poeta i músic grec, i Eurídice, ninfa del bosc i musa del seu art, a qui l'Esbart ha donat cos i veu amb un poema i tones de ball i sentiment. Tot plegat el colofó a la feina de tot un any amb aroma a comiat, ja que l'encarregada de la direcció del cos de dansa de l'entitat, Laia Martínez, finalitza amb l'espectacle de Festa Major una etapa de nou anys.



DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.