Che Sudaka i Skamarlans clouen avui al cicle de concerts joves de l'Ajuntament i les entitats


  • Comparteix:

Música clàssica, prop-rock, tradicional i electrònica han estat les propostes escollides des de principis d'octubre

Música clàssica, prop-rock, tradicional i electrònica han estat les propostes escollides des de principis d'octubre

Els grups Che Sudaka i Skamarlans protagonitzen aquesta nit la vuitena i última actuació del cicle de concerts joves que organitzen conjuntament l'Ajuntament i diverses entitats juvenils de la ciutat. L'objectiu d'aquesta iniciativa era omplir el buit de concerts per a joves que hi havia a la programació cultural de Sant Cugat. La cita és a les 10 de la nit al teatre de la Unió Santcugatenca.

Des del passat 8 d'octubre, la programació d'aquest cicle ha inclòs set concerts a diversos punts de la ciutat, tant al centre com als districtes, i d'estils musicals ben diferents. Els joves de la ciutat han pogut gaudir des de propostes jazzístiques, com la d'Ernie Orts Quartet, fins a músiques d'arrel tradicional i popular, com la dels Grallers Canya d'or i Labatzuca, passant per músiques electròniques, pop-rock independent i fins i tot música clàssica.

Aquesta nit, els protagonistes seran l'ska i el reggae, amb l'actuació al teatre de la Unió Santcugatenca dels grups Che Sudaka i Skamarlans. Inicialment, estava previst que aquesta actuació es realitzés fa dues setmanes, però la coincidència amb un altre dels concerts programats en el cicle ha obligat a modificar la data.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, feia una valoració molt positiva d'aquest cicle, i destacava especialment la participació de les entitats en la programació dels concerts. L'escoltem.

Toni Ramon

Una de les claus de l'èxit del cicle és que hem organitzat els concerts conjuntament amb les entitats que acostumen a interessar-se pels concerts de música i hem previst actuacions per a tot tipus de joves.


El cicle de concerts per a joves ha comptat amb diversos escenaris, com la mateixa Unió, l'Escola de Música, el Be-bop, la UREF i el Casal de Mira-sol, amb l'objectiu de descentralitzar la programació cultural específicament dedicada al segment dels joves i apropar-la també als districtes.

En la definició de la programació i organització dels concerts han col·laborat amb el departament de Joventut de l'Ajuntament diverses entitats, com l'associació cultural ASAC, Dissidència Sònica, Joventuts Musicals, El Tudell, l'U-Club i la UREF. El cicle pretenia donar resposta a la mancança de concerts per a joves que hi havia a la programació cultural de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.