Els mitjans de comunicació, el teixit associatiu i l'expressió artística centren el nou curs de l'Espai Jove


  • Comparteix:

Apropar els joves als mitjans de comunicació, facilitar el seu accés als diferents processos creatius i artístics, i promoure el teixit associatiu juvenil. Aquests són els principals objectius de la nova programació de l'Espai Jove de la Casa de Cultura pel 2005, que començarà el proper 17 de gener.

La programació de l'Espai Jove pel 2005 inclou quatre programes diferents per oferir activitats i alternatives als joves de la ciutat. Són uns programes dissenyats, segons els seus responsables, amb la directriu expressa d'acostar al màxim l'espai de la Casa de Cultura als joves del municipi. El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha explicat que la nova programació ha buscat especialment la participació de les entitats de la ciutat.

Toni Ramon

Hem intentat mantenir una línia similar al que es feia en passades edicions però afegint tallers que comptaran amb la participació directa d'entitats de la ciutat


Les propostes pel 2005 s'agrupen en quatre grups. 'Comunicació Jove' pretén apropar els mitjans de comunicació als joves per crear un grup capaç d'emetre un programa de ràdio o editar algun tipus de revista de l'Espai Jove. El segon projecte, 'Embolica't', vol donar a conèixer i promoure el teixit associatiu juvenil de la ciutat. Per la seva banda, 'Amanida Mixta' és una barreja d'ofertes de cursos i tallers, com ara la dansa hindú, el llenguatge dels signes o la fotografia analògica. La quarta proposta, sota el títol 'Innov@rt', pretén ser una plataforma d'expressió pels joves artistes de Sant Cugat. Ho explica Toni Ramon.

Toni Ramon

Hi ha una nova proposta per tots aquells joves creadors que vulguin exposar el seu treball. Se'ls ajudarà en la presentació i difusió de les seves obres


Totes les activitats d'aquesta nova programació començaran a partir del 17 de gener, i els interessats s'hi poden inscriure fins aquest dilluns, 10 de gener. Per fer-ho, s'han d'adreçar a la Casa de Cultura, en horari de tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.