Una exposició retrospectiva tancarà l'any d'homenatge a Grau Garriga


  • Comparteix:

La mostra permetrà veure les obres de la primera etapa santcugatenca de l'artista

La mostra permetrà veure les obres de la primera etapa santcugatenca de l'artista

Una exposició sobre l''Etapa santcugatenca' de Josep Grau Garriga servirà per tancar l'any d'homenatge que Sant Cugat ha volgut retre a aquest artista. La mostra, que es podrà veure a la Casa Aymat des del proper dimecres, permetrà veure de prop les obres que l'artista va realitzar entre els anys 1940 i 1950 quan la Casa Aymat era una empresa manufacturera de tapissos i catifes.

L'Any Grau Garriga enceta la seva recta final amb una darrera exposició retrospectiva de les primeres obres d'aquest artista santcugatenc i que podran veure's a la Casa Aymat, en el seu moment seu de l'Escola Catalana del Tapís.

Aquesta iniciativa, que ha coincidit amb els 75 anys de l'artista, va començar el passat mes de febrer amb una mostra col·lectiva en la que hi van participar diferents artistes de la ciutat, i ha continuat amb una exposició de l'obra més recent de Grau Garriga.

D'aquesta manera, l'Ajuntament ha volgut retre un homenatge a l'artista més internacional de la nostra ciutat, i ho ha fet presentant una gran varietat de les seves obres, des dels inicis i fins l'actualitat. Escoltem la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

Sant Cugat estava en duete amb ell. És l'artista més internacional que té la ciutat i crèiem que això ho havíem de reconèixer.


Recordem que a l'Any Grau Garriga, que es tancarà a finals de febrer, s'hi ha sumat també la galeria Canals i l'Ateneu Santcugatenc, amb diferents exposicions que s'han pogut veure durant els darrers mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.