Quatre comèdies per la nova normalitat

JR Armadàs recomana quatre sèries amb l'humor com a punt en comú


  • Comparteix:

Steve Carell protagonitza 'Space Force'

Steve Carell protagonitza 'Space Force'

El retorn a la normalitat ha fet que es pugui tornar a sortir al carrer, però les sèries no s'aturen i aquesta setmana les recomanacions de la secció de JR Armadàs al 'Sant Cugat a fons' s'han centrat en les comèdies. Trastorns obsessius compulsius, forces espacials, ciència ficció i uns curiosos reportatges sobre animals que es poden veure entre Filmin, Netflix i Amazon Prime.

ESCOLTA-HO

Pure - Filmin
La Marnie no està bé. Ha tingut pensaments sexuals durant els últims 3.672 dies i no sap què signifiquen. Quan decideix pujar a un autobús direcció Londres, no coneix ningú, però a la ciutat podrà construir una nova vida.


Space Force - Netflix
Explica la història d'un pilot que somnia amb dirigir algun dia la Força Aèria dels Estats Units. El general Mark R. Naird es deixa endur pel somni del pilot fins que es veu obligat a liderar la flamant sisena branca de les Forces Armades dels Estats Units: la Força Espacial.


Upload - Amazon Prime
Ambientada a la dècada del 2030. Quan morim, la nostra ment pot ser 'pujada' a una vida virtual a escollir, segons les possibilitats econòmiques de la família. Nathan, un dels protagonistes, acaba d'arribar a aquesta vida virtual, on és assistit per Nora, una treballadora del servei, que sí que és viva. Els dos desenvoluparan una curiosa història d'amor.



Absurd Planet - Netflix
Sèrie documental sobre animals, però sobre alguns de ben estranys. Recorre casos paradoxals que es donen al món animal narrats per la mateixa Mare Naturalesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.