Dissidència Sònica lamenta que un 'reglament ideològic' hagi impedit l'Independence Day

L'entitat apunta a traves burocràtiques i ineficiència administrativa com a culpables de la cancel·lació del concert d'aquest dissabte


  • Comparteix:

L'entitat s'ha explicat aquest dimarts en roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

L'entitat s'ha explicat aquest dimarts en roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

Dissidència Sònica atribueix al mal funcionament administratiu la suspensió de l'Independence Day, que s'havia de celebrar aquest dissabte. Segons l'entitat, s'havien fet totes les gestions necessàries per poder tirar-lo endavant, però no han obtingut cap resposta per part de l'Ajuntament. Tot plegat, a causa d'un 'reglament ideològic' que, segons Dissidència Sònica, posa traves per organitzar segons quines activitats que d'altres no es troben. Una situació que han titllat de 'desastre', tenint en compte que 'dos dels tres partits del govern portaven la qüestió al programa electoral'.

El festival havia de reunir sis artistes, de set de la tarda a una de la nit al parc de l'Scalextric, a la Rambla del Celler, en uns concerts amb entrada gratuïta. Finalment, però, i davant la manca de confirmació per part de l'Ajuntament tant de la llicència com de la disponibilitat del material destinat a les mesures de seguretat exigides pel mateix consistori, han decidit cancel·lar-lo a l'últim moment.

En una roda de premsa aquest dimarts, l'entitat ha lamentat que es tracta d'una tendència per part de 'tot l'Ajuntament', segons ha assenyalat un dels membres, Quimantú Segura en referència no només als polítics sinó també a tècnics, intervenció i secretaria. Tot plegat forma part d'una 'roda clientelar' que complica l'organització d'actes per part de les entitats.

De moment, Dissidència Sònica no s'ha plantejat recuperar el festival en una altra data però asseguren que 'no es quedaran aturats' i que no deixaran d'organitzar actes en un futur tot i les dificultats.


Quimantú Segura

És un desastre. Per més inri, això ho han reconegut al programa electoral dues de les forces de l'equip de govern. A nivell de peticions, l'única que tenim és que s'espavilin, que arreglin això perquè així s'acaba la cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.