La fusió de hip-hop i tecnologia en el nou espectacle de Brodas Bros fa vibrar Sant Cugat

El xou 'Around the world' ha portat al públic del Teatre-Auditori a un viatge per tot el món


  • Comparteix:

Hip-hop, llum, tecnologia i molta dansa. Brodas Bros han tornat a Sant Cugat i ho han fet amb el seu nou espectacle, 'Around the world'. Les coreografies d'aquest xou estan inspirades en les experiències que els ballarins i ballarines han viscut en les seves gires per tot el món. Brasil, Palestina, San Francisco, Los Angeles, Hondures, Japó i la Xina. El Teatre-Auditori, amb entrades exhaurides, ha gaudit aquest divendres de l'espectacle més tecnològic de la companyia catalana que ha fusionat cultura urbana amb mapping, projecció interactiva, làsers, dansa aèria i vestuari de leds, entre altres.

El director, ballarí i músic de Brodas Bros, Lluc Fruitós, ha assegurat en declaracions a Cugat Mèdia que "l'essència de Brodas", la seva "energia positiva", es manté, però en aquest espectacle "el punt afegit és la tecnologia". Fruitós també ha remarcat que s'ha fet un gran treball de mapping i llums, tant amb la companyia Desilence com amb els tècnics de llums.

A través de la dansa i de la tecnologia, Brodas Bros han portat al públic santcugatenc de viatge per països de tot el món i l'ha volgut fer partícip d'aquesta atmòsfera de bon ambient que els caracteritza.

Brodas Bros és una companyia internacional de hip-hop, dansa i cultura urbana que va néixer a Barcelona el 2006.




Lluc Fruitós

La gent que ens coneix sap que ens agrada la tecnologia, que som una companyia amb molta energia positiva i això ho mantenim, és l'essència de Brodas. Però en aquest cas el punt afegit és la tecnologia. Hem fet un treball de mapping i de llums i això és el més nou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.