Els Amics de la UNESCO fan un nou cicle de xerrades sobre 'cervell, amor i sexe'


  • Comparteix:

Les conferències començaran avui i s'allaragaran fins a finals de mes

Les conferències començaran avui i s'allaragaran fins a finals de mes

'Cervell, amor i sexe' és el títol del cicle de conferències que han programat els Amics de la UNESCO Valldoreix - Sant Cugat per aquest segons mes de l'any. El cicle, que es complementarà amb la pel·lícula 'Las amistades peligrosas', té com objectiu aprofundir més sobre aquest tema, ja que des de l'entitat consideren que encara falta informació.

Tres xerrades sobre l'amor i el sexe, concentraran el nou cicle de conferències que ofereriran aquest segon mes de l'any, els amics de la UNESCO Valldoreix - Sant Cugat. Sota el títol de 'Cervell, amor i sexe', tres reconeguts científics, com són Adolf Tobeña, Ramon Maria Nogués i Pere Nolasc, tractaran el tema de l'amor i el sexe, des de punts de vista diferents, però amb un mateix denominador comú, com és el cervell

Així ho ha explicat, el president d'aquesta entitat, Llorenç Batchellí, que considera que hi ha una manca d'infomació molt seriosa sobre aquests temes.

llorenç Bachellí

Feia anys que la gent parlava d'amor i sexe, però creiem que hi ha una manca d'informació molt seriosa i creiem que és un tema que val la pena d'aprofundir.


Les propostes dels Amics de la UNESCO Valldoreix - Sant Cugat, per aquest segon mes de l'any, es complementaran amb el visionat de la pel·lícula 'Las amistades peligrosas', que segons el propi Batchellí, és una mostra molt clara sobre aquest tema.

Llorenç Bachellí

És una documentació molt clara sobre aquests temes i que dóna molt de si. Sobretot vista des del punt de vista dels científics.


El cicle que es realitzarà a l'Arxiu Nacional de Catalunya, situat a la nostra ciutat, es farà en quatre sessions, cada dijous del mes de febrer, a partir de les 8 del vespre.

Llorenç Bachellí, ha aprofitat per avançar que al mes d'abril es farà un cicle de conferències per tal d'explicar la feina de la UNESCO, en el seus 60 anys d'històtia universal, així com els 40 anys de vida a catalunya, i els 15 anys que es van constituïr a Sant Cugat. En aquest sentit des de l'entiata ja han avançat que es comptarà amb la presència de Federico Mayor Zaragoza, i el doctor Fèlix Martí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.