Miguel Condé omple la galeria Canals amb una mostra dels seus treballs amb la tècnica del pastel


  • Comparteix:

La mostra s'inscriu dins les activitats de l'Any del Llibre i la Lectura

La mostra s'inscriu dins les activitats de l'Any del Llibre i la Lectura

La Canals Galeria d'Art se suma als actes del l'Any del llibre i la Lectura amb una exposició de l'artista internacional Miguel Condé. El dibuixant i gravador mexicà presenta, amb més d'una vintena d'obres, la tècnica del pastel, que segons Josep Canals, l'artista domina a la perfecció.

26 obres de l'artista internacional Miguel Condé són les que s'exposaran fins el 17 d'abril a la Canals Galeria d'Art. Durant aquest mes i mig, els visitants podran gaudir d'una exposició que recull les millors obres que Condé ha realitzat durant els últims 25 anys. Segons Josep Canals, propietari de la galeria, Condé té una forma de crear molt característica i una personalitat molt ferma que es mostra en cada una de les seves obres. Escoltem Josep Canals.

Josep Canals

Té una connotació i una forma molt especial de fer. Fa un recull dels clàssics, sobretot dels segles XVI, XVII i XVIII. A partir d'aquí fa unes obres molt personals aplicades al nostra segle.


L'obra de Condé es basa es una figuració que va més enllà d'allò que representa i s'endinsa en un món màgic. Canals creu que és una bon exemple per endinsar-nos més en l'Any del Llibre i la Lectura, ja que el galerista considera que la pintura també és una forma de lectura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.