L'escriptora santcugatenca Imma Monsó, pregonera del Sant Jordi 2022 de Barcelona

Barcelona espera un Sant Jordi amb retorn a la normalitat després de dos anys de pandèmia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Imma Monsó / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'Imma Monsó / Foto: Cugat Mèdia

L'escriptora santcugatenca Imma Monsó serà l'encarregada del pregó de Sant Jordi de Barcelona. La lectura tindrà lloc divendres 22 d'abril a les sis de la tarda al Saló de Cent de Barcelona. La capital catalana es prepara per la celebració de Sant Jordi i, entre altres activitats, Biblioteques de Barcelona organitza els tradicionals Diàlegs de Sant Jordi, del 19 al 21 d'abril, amb autors com Ohran Pamuk, David Trueba, Núria Bendicho, Santiago Auserón, Eva Baltasar o Maksin Óssipov. Enguany, Barcelona espera un nombre de parades a la ciutat similar o superior a la dels altres anys i es mourà entre les 6.000 i 7.000, també a la Rambla.

Així ho ha anunciat aquest dimarts el tinent d'alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de Barcelona, Jordi Martí, qui ha explicat que la capital catalana tindrà més metres quadrats d'aparadors de llibres perquè només al Passeig de Gràcia ja hi ha una superfície enorme respecte altres anys. "Les llibreries demanaven més espai i aquest any restriccions no n'hi hauran", ha manifestat.

Martí creu que aquest any, "el Sant Jordi tornarà a ser una gran explosió i marcarà segurament la plena normalitat després de dos anys de pandèmia".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.