Les caramelles tornen a sonar pels carrers de Sant Cugat durant el Diumenge de Pasqua

La tradicional cantada ha anat a càrrec dels cantaires de la Societat Coral La Lira i de la Societat Coral La Unió Santcugatenca


  • Comparteix:

El cant de les caramelles ha tornat a sentir-se pels carrers de Sant Cugat aquest Diumenge de Pasqua, recuperant així una tradició que la pandèmia no havia permès complir els darrers dos anys. Els cantaires de la Societat Coral La Lira i de la Societat Coral La Unió Santcugatenca, amb la col·laboració de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, s'han anat movent per diferents punts de la ciutat amb les seves cançons, fent parada a llocs com la Residència Sant Cugat, la plaça d'Octavià o la redacció de Cugat Mèdia.



La directora de la Societat Coral La Unió Santcugatenca, Sílvia Plana, ha explicat que aquest ha estat el primer cop que han pogut cantar caramelles pel carrer des que va començar la pandèmia. "Per nosaltres, les caramelles són una de les més grans tradicions que tenim. Poder sortir postconfinament és tot un luxe. A més, avui ens acompanya un dia magnífic, i tothom està al carrer. És un luxe poder sortir en aquestes condicions", comentava contenta. Plana també ha anunciat que la coral espera poder cantar sense mascaretes per Festa Major: "A hores d'ara, encara estem cantant amb la mascareta. Perquè encara que estiguem cantant a l'aire lliure, els aerosols que deixem anar quan cantem no són els mateixos que quan parlem. Per tant, de moment estem cantant amb mascareta. Però esperem que per Festa Major ens la puguem treure i tothom ens pugui veure la cara!".







Sílvia Plana

Per nosaltres, les caramelles són una de les més grans tradicions que tenim. Poder sortir postconfinament és tot un luxe. A més, avui ens acompanya un dia magnífic, i tothom està al carrer. És un luxe poder sortir en aquestes condicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.